Algemene voorwaarden

Door een of meerdere artikelen bij ons te bestellen verklaart u automatisch akkoord te gaan met de volgende voorwaarden.

Koopovereenkomst:
Wanneer u een bestelling aan ons hebt doorgegeven, heeft er een koopovereenkomst plaats gevonden. Wilt u uw bestelling alsnog annuleren of wijzigen dan kan dat kosteloos binnen 48 uur. Ook heeft u het recht om in overleg te ruilen of het bestelde te retourneren binnen 14 dagen na aankoop. Uiteraard volgen wij de wet hierin.

Aanbiedingen en prijzen:
Aanbiedingen van artikelen gelden zolang de voorraad strekt. Wij behouden ons het recht om teksten, prijzen en artikelen te verwijderen, te wijzigen of te veranderen. Alle prijzen en teksten zijn onder voorbehoud van type fouten. Alle op de webshop vermelde prijzen zijn in euros en inclusief BTW maar exclusief verzendkosten.

Bestellingen:
Indien producten op voorraad zijn is de levertijd, nadat wij het totaalbedrag hebben ontvangen, minimaal 2 dagen en maximaal 7 dagen. Het kan soms voorkomen dat 1 of meerdere artikelen niet direct leverbaar zijn. Indien dit het geval is nemen wij contact met u op. Wij berichten u over de stand van zaken via e-mail. Mocht een artikel uitverkocht zijn, dan ontvangt u hierover bericht.

Betaling:
Wij accepteren alleen  vooruitbetalingen of betaling bij ophalen. Wij verzoeken u wel vriendelijk om de betaling binnen 7 dagen na uw bestelling te doen.

Aflevering:
Wij verzenden uw bestelling met DPD of Post.nl. Mocht het voorkomen dat een bestellingen zoekraakt, dan ligt de verantwoordelijkheid bij Post.nl Wel kunt u kiezen voor aangetekend verzenden. Mocht het zo zijn dat u verkeerde gegevens heeft ingevuld bij uw bestelling, dan zijn wij niet verantwoordelijk voor een onjuiste bezorging. 
Wij doen ons uiterste best om de aangeven levertijd, van 2 a 5 werkdagen, te realiseren. Mocht een artikel niet meer leverbaar zijn binnen 30 dagen, om welke reden dan ook, dan ontvangt u hierover bericht. U heeft in dat geval het recht om de bestelling te annuleren, en het reeds betaalde wordt terug gestort op uw bank/girorekening. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade die u mocht lijden doordat de levering niet op het door u opgegeven adres heeft plaatsgevonden.

Reclames en aansprakelijkheid:
U heeft de verplichting om bij aflevering te inspecteren of de artikelen overeengekomen met het bestelde. Indien dit niet het geval is, neemt u binnen 24 uur, via e-mail contact met ons op. Indien blijkt dat de artikelen niet overeenkomen zoals afgesproken, kunnen wij de desbetreffende artikelen tegen retournering vervangen door nieuwe producten dan wel de aankoopwaarde terugstorten op uw bankrekening.

Copyright:
Het is verboden om afbeeldingen en teksten van onze webshop te gebruiken zonder dat daar toestemming voor is gegeven door ARTIVOS.

Alle afbeeldingen zijn onzichtbaar gemerkt om aan te kunnen tonen dat deze van ARTIVOS zijn.

Wij staan ingeschreven bij de KvK Gooi en Eemland onder nummer: 32120638.

Voor info kunt u altijd mailen naar: info@artivos.nl

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2018 - 2024 ARTIVOS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel