Verzenden en retourneren

Verzenden

Wij verzenden, na betaling, uw bestelling. U betaalt binnen Nederland slechts 5,00 voor de bijdrage aan verzendkosten, ook voor orders boven de 10 kg. Aangetekend verzenden kost extra.

Orders boven de 25,00 verzenden wij binnen Nederland gratis.

Verzenden naar andere landen is uiteraard ook mogelijk, informeer bij ons naar de verzendkosten.

Mocht het voorkomen dat een bestelling zoekraakt dan ligt de verantwoordelijkheid bij PostNL (of ander gebruikt verzendhuis). Uiteraard zullen wij er ook alles aan doen op het probleem op te lossen!

Mocht het zo zijn dat u verkeerde gegevens heeft ingevuld bij uw bestelling, dan zijn wij niet verantwoordelijk voor een onjuiste bezorging.

Wij doen ons uiterste best om de order z.s.m. nadat de betaling ontvangen is, te verzenden.

Mocht een artikel niet meer leverbaar zijn binnen 30 dagen, om welke reden dan ook, dan ontvangt u hierover bericht. U heeft in dat geval het recht om de bestelling te annuleren, en het reeds betaalde wordt teruggestort op uw rekening. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade die u mocht lijden doordat de levering niet op het door u opgegeven adres heeft plaatsgevonden.

 

Retourneren

Mocht het bestelde niet naar wens zijn en wilt u retourneren? Dat kan uiteraard.

De kosten voor retourneren zijn voor eigen rekening. Neem aub eerst contact op met info@artivos.nl

U kunt de bestelling dan in alle originele verpakkingen en wederom goed verpakt binnen 14 dagen retourneren naar

ARTIVOS- A.Vos Pauwenstraat 6 1211 PZ in Hilversum.

 

Garantie

Wij geven 100% garantie op onze artikelen als er sprake is van een fabricagefout, mocht dit het geval zijn laat ons dit z.s.m. weten via e-mail. U dient altijd eerst contact met ons op te nemen alvorens u tot retournering overgaat.

Door kleurinstelling en mogelijkheden van uw beeldscherm, kunnen de kleuren van de door ons geplaatste foto's in deze webwinkel niet voor 100% gegarandeerd worden.

De tegels zijn met de hand beschilderd dus kunnen altijd enigszins afwijken van de foto, maar dat is nu juist het unieke van de Disenyo walltiles.

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2018 - 2024 ARTIVOS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel